Datingsites voor alleenstaande ouders

alleenstaande ouders Opnieuw gaan daten wanneer je al kinderen hebt is niet altijd even makkelijk. Dating voor twee kan ingewikkeld zijn, dating met meerdere is nog veel moeilijker. Kinderen zijn tot op een bepaald niveau altijd betrokken bij het datingproces, zelfs als u misschien denkt van niet. Er zijn veel emoties waar u rekening mee moet houden: van het regelen van een oppas tot het introduceren van uw kinderen aan uw nieuwe partner.

Genieten in het leven is leuk, maar samen genieten is nog fijner.

Als ouder alleen is het tegenwoordig niet eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. Uit onderzoek is gebleken dat de alleenstaande ouder zich inmiddels prima kan redden op het internet. Veel alleenstaande ouders zoeken naar een nieuwe partner door middel van datingsites zoals deze onderstaande datingsites. Ze brengen de juiste mensen bij elkaar. De singles die je hier ontmoet zijn net als jij op zoek naar goed contact. Dit hoeft dan niet meteen een date te zijn. Op deze datingwebsites zijn ook voldoende mensen te vinden die op zoek zijn naar een leuke vriendschap. Misschien wil je het wel rustig op gaan bouwen en dan is het ook verstandig om te beginnen met een vriendschap. Bij de datingwebsites die je ziet op deze pagina is het allemaal mogelijk en is het als alleenstaande ouder makkelijk om in contact te komen met andere alleenstaande ouders.

Om te achterhalen wat de invloed van kinderen is op het datingproces, heeft ELITEDATING een enquête uitgevoerd onder haar leden. Goed nieuws voor de alleenstaande mama en papa! De resultaten laten zien dat het de meerderheid van de Belgische singles (69%) niet uitmaakt of hun datingpartner wel of geen kinderen heeft. Bovendien vindt meer dan de helft van alle ondervraagden (58%) singles met kinderen aantrekkelijker, omdat ze vaak meer volwassen zijn en een groter verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Ook lijkt het hebben van kinderen geen reden voor de Belgische singles om een date af te zeggen. Bij 8% van de ondervraagde alleenstaande ouders is een date afgehaakt nadat ze erachter kwamen dat er kinderen in het spel waren, en 16% van de kinderloze singles heeft wel eens een date afgezegd.

Veel single ouders zijn niet zeker over hoe zij zichzelf moeten omschrijven in hun online dating profiel. Ze denken dat zij andere singles zullen afschrikken door te verwijzen naar hun situatie. Natuurlijk, een beetje discretie kan geen kwaad. Vier kinderen en twee honden zoeken NU een vader! is misschien te direct, net zoals, Mijn vrouw is ervandoor gegaan, dus ik heb een nieuwe moeder nodig voor de drieling. En denk goed na, zoek jij nou een nieuwe vader of moeder voor de kinderen of een partner voor jezelf? Want uiteindelijk willen de meeste mensen een partner die de situatie accepteert waar zij in zitten, en niet iemand die alle verantwoordelijkheden gaat overnemen.

Schrijf je gratis in bij enkele datingwebsites die we voor jou hebben geselecteerd, je hebt dan gegarandeerd genoeg keuze om een goede match te vinden!

Alleenstaande Mamas
Alleenstaande Mamas
Alleenstaande vrouw met kinderen? Geen probleem voor deze mannen! Mannen vinden het niet erg dat je kinderen hebt, anders zouden ze zichzelf niet op deze datingsite aanmelden.


Website openen Meer informatie

Alleenstaande Papas
Alleenstaande Papas
Alleenstaande papa met kindjes? Deze vrouwen zijn dol op je! Alleenstaande mannen met kinderen: dat werkt als een magneet op vrouwen. Schrijf je hier in om een partner te zoeken. Alleenstaande-Papas.be is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 50 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas.be uitgegroeid tot de grootste én meest actieve communities voor alleenstaande ouders.


Website openen Meer informatie

Elitedating
Elitedating
ELITEDATING is de eerste Belgische datingsite die bij de partnervoorstellen specifiek rekening houdt met uw wensen. Om dating een nieuwe dimensie te geven, biedt ELITEDATING een unieke methode aan om singles te matchen. Aan de hand van de resultaten van onze persoonlijkheidstest stellen zij een uniek profiel samen. Hiermee verhogen ze de kans dat u bij hen partnervoorstellen ontvangt die uitstekend bij uw persoonlijkheid passen.


Website openen Meer informatie