Alleenstaande Mamas

Alleenstaande vrouw met kinderen? Geen probleem voor deze mannen! Mannen vinden het niet erg dat je kinderen hebt, anders zouden ze zichzelf niet op deze datingsite aanmelden.

Er is niets mooier dan het krijgen van kinderen. Het is een waardevolle toevoeging op uw eigen bestaan en maakt uw leven vaak zelfs helemaal compleet, behalve dan als de papa van de kinderen meer niet beschikbaar is om dit mee te delen om wat voor reden dan ook. Dit kan komen door een scheiding, wat niet gek is, want meer dan 33% van de huwelijken strandt in België met deze reden. Misschien heeft uw kind zijn of haar papa nog nooit gekend. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de vader van uw kinderen is komen te overlijden.

 

Dit is erg spijtig, maar niet gek dat u na een tijdje weer behoefte heeft aan genegenheid van een man. Wat de reden ook is, de website die bedoeld is voor alleenstaande mama’s is erop gericht om het leven nog leuker en gezelliger te maken. Ook als uw vrienden of vriendinnen een heel ander leven hebben dan u, kan deze website helpen om het leven net wat leuker te maken door op zoek te gaan naar herkenning. Heb het ongegeneerd gezellig, maak nieuwe vriendschappen, deel uw ervaringen of volg uw weg naar een nieuwe partner. Wij vertellen u meer over deze onderscheidende datingsite, lichten de voor- en nadelen uit, laten de kosten aan bod komen en eindigen met een conclusie of de website wellicht wat voor u is!

 

Wat maakt alleenstaande mama’s.nl anders dan alle andere datingsites?

De doelgroep waarop deze website zich richt, is overduidelijk anders dan alle andere datingsites. In plaats van “normale” singles vindt u hier voornamelijk alleenstaande mama’s. Zij hebben een kind en zijn op zoek naar een surrogaatvader voor hun kind of kinderen of gewoon op zoek naar iemand die hen gezelschap kan houden. Ook kunnen mannen hier terecht die zich niet zomaar laten afschrikken door een moeder met kinderen. Sterker nog: veel mannen vinden dit juist iets moois. Alleenstaande mama’s.be wordt daarmee het ideale ontmoetingsforum voor kinderliefhebbers, maar de mama’s staan centraal. Dit is net even wat anders dan de normale single mannen en vrouwen.

 

Gratis vs. betaald membership

 

Ook op www.alleenstaande-mama’s.be is registratie geheel gratis, net als de meeste andere datingwebsites. Op het moment van registratie wordt u zichtbaar voor alle leden op het forum. Nu kan het gesprek dus van start gaan en wie weet eindigt het dan in een gezellige date! Voor u het weet, bent u namelijk al berichten heen en weer aan het sturen. Met een gratis account zijn de mogelijkheden beperkt; een betaald membership kent veel voordelen ten opzichte van de gratis variant. Vanaf 15,99 euro per maand kunt u namelijk alle profielen en foto’s bekijken als VIP, dus is de kans nog groter dat u een nieuw contact opdoet. Dit bedrag wordt groter naarmate u langer lid wilt blijven. Vergeet u de oppas niet te regelen, of wordt het meteen een ontmoeting met uw oogappel(s)?

 

 

Negatieve punten

De website alleenstaande-mama’s.be zegt ook bedoeld te zijn voor heren die op zoek zijn naar een mama, maar wij hebben zo onze twijfels bij de motieven van deze mensen. Wij kunnen ons voorstellen dat de mama’s op dit forum redelijk kwetsbaar zijn en een goed target voor vervelende mannen die op een negatieve manier willen profiteren van alleenstaande moeders. Een tweede punt waar wij niet zo over te spreken zijn, is de lay-out van de website. Het is zó simpel. Kunnen ze geen preview geven van hoe de website eruit ziet na registratie? Nu tast elke potentiële gebruiker in het duister en dit kan hen klanten kosten.

 

Positieve punten

Alleenstaande mama’s.be is geen ingewikkelde datingsite en daarmee gemakkelijk in gebruik. U kunt zich hier razendsnel registeren, zodat u – voor u het doorheeft – al klaar bent om contacten te leggen. Naast het vinden van echte liefde is hier, zoals al eerder gezegd, ook de ruimte om gewoon gezellig gezelschap te vinden. Ruim één miljoen mama’s staan al ingeschreven. Dit zal niet voor niets zijn. Het lijkt dus een aanrader. Ook via Facebook kunt u uzelf inschrijven om het proces nog verder te versnellen. Lekker bij de tijd, die website. Daar houden wij van! Er staan zelfs datingtips beschreven en er zijn geregeld acties waarvan u kunt profiteren.

 

Eindbeoordeling

Als alleenstaande mama kan het soms behoorlijk lastig zijn om een man te vinden die een vrouw met kinderen niet te veel van het goede vindt om mee om te gaan. Deze website brengt daar verandering in, want het wordt nu wel erg gemakkelijk om contacten te leggen. Wel oppassen voor mannen die op zoek zijn naar een easy target! Dit zou zomaar het forum kunnen zijn waar u als mama de match made in heaven vindt. Nu alleen de goedkeuring van de kinderen nog..


Website Alleenstaande Mamas openen
Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.Website Alleenstaande Mamas openen