Alleenstaande mama

Jammer genoeg lopen relaties soms stuk en dat is altijd pijnlijk, maar het is des te pijnlijker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders is een breuk pijnlijk. Na een stukgelopen relatie is de kans groot dat u op een zeker ogenblik terug zult willen daten en bijgevolg op zoek zult willen gaan naar een nieuwe partner. Voor alleenstaande mama’s is dat perfect mogelijk bij de datingsite Alleenstaande-mamas.be. Deze datingsite richt zich speciaal op alleenstaande mama’s waardoor de kans dat u een leuke partner vindt aanzienlijk groter wordt. ook geïnteresseerd om te daten als alleenstaande mama? Bezoek dan snel de datingsite Alleenstaande-mamas.be!

Maar ook andere sites richten zich tot alleenstaande mama's.

Alleenstaande Papas
Alleenstaande papa met kindjes? Deze vrouwen zijn dol op je! Alleenstaande mannen met kinderen: dat werkt als een magneet op vrouwen. Schrijf je hier in om een partner te zoeken. Alleenstaande-Papas.be is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 50 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas.be uitgegroeid tot de grootste én meest actieve communities voor alleenstaande ouders.

Doelgroep

alleenstaande ouders | mannen met kinderen | ouders met kinderen

Alleenstaande Mamas
Alleenstaande vrouw met kinderen? Geen probleem voor deze mannen! Mannen vinden het niet erg dat je kinderen hebt, anders zouden ze zichzelf niet op deze datingsite aanmelden.

Doelgroep

alleenstaande moeders dating | alleenstaande ouders | moeders | ouders met kinderen | vrouwen met kinderen


Hoe eindigden de romances uit Boer zkt Vrouw?
18/11/2013
Het negende seizoen van Boer zkt Vrouw sloot traditiegetrouw af met een grote samenkomst van alle kandidaten. Hebben de romances standgehouden?
Daten als alleenstaande moeder
26/08/2015
Het valt niet te ontkennen dat het lastig balanceren is tussen daten en een leven thuis als alleenstaande moeder. Wanneer je je kind alleen moet opvoeden dan heb je daar je handen vol aan, maar je moet je zelf toestaan te leren van deze situatie. Andere vrouwen zijn jou hierin voorgegaan. Hoe hebben zij het aangepakt?
Daten als single mama, hoe pak je dat aan?
09/10/2015
Heel wat alleenstaande ouders zoeken een date via het internet als ze weer toe zijn aan een nieuwe liefde. Hoe pak je dat als single mama aan? 3 tips voor een succesvolle date van de datingexperts van Parship!
Daten als alleenstaande moeder
26/08/2015
Het valt niet te ontkennen dat het lastig balanceren is tussen daten en een leven thuis als alleenstaande moeder. Wanneer je je kind alleen moet opvoeden dan heb je daar je handen vol aan, maar je moet je zelf toestaan te leren van deze situatie. Andere vrouwen zijn jou hierin voorgegaan. Hoe hebben zij het aangepakt?
Ontmoetingsdag voor alleenstaanden
11/05/2014
Linter - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdheid.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Ontmoetingsdagen voor alleenstaanden
11/05/2014
Nieuwerkerken - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdheid.
Datingtips voor alleenstaande moeders
05/05/2013
Het datingavontuur kan voor alleenstaande moeders enkele moeilijkheden met zich meebrengen. Maar vrouwen die geen zin hebben om de rest van hun leven alleen te blijven, kunnen de uitdaging gewoon aangaan en deze vier tips zouden de weg iets makkelijker moeten maken.
Ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden
11/05/2014
Geetbets - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdheid.
Ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden
11/05/2014
Kortenaken - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdheid.
Ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden
11/05/2014
Herk-de-Stad - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdheid.
Wat mannen onweerstaanbaar maakt
15/06/2011
Voor de hand liggende openingszinnen en oude versiertrucs zullen een vrouwenhart niet sneller laten slaan. Het zijn vooral kleine, alledaagse zaken die mannen onweerstaanbaar maken.
Vind een partner via gps
07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone.
In hoeverre mag de mening van uw kind van invloed zijn op de keuze van een nieuwe partner?
Het kan zijn dat kinderen overstuur raken wanneer ze hun alleenstaande mama of papa met een nieuwe partner zien. Oudere kinderen, die bijvoorbeeld het slechte huwelijk of relatie hebben meegemaakt zijn vaak meer ontvankelijk voor de nieuwe relatie van hun ouders. ..
Alleenstaande ouders die gaan daten
Mogelijk heb je zelf ook enkele relaties achter je, maar heb je geen kinderen. Vaak eindigen relaties na vele jaren en zijn er wel kinderen. Veel ouders kiezen ervoor zich volledig bezig te houden met het welzijn van hun kinderen en zij plaatsen zich volledig buiten de dating markt. Er zijn toch ..
Alleenstaande moeders dating tips
Weer gaan daten, nadat je gescheiden bent, is heel erg spannend. En voor een alleenstaande moeder is het nog een stapje spannender. Hoe zullen je kinderen reageren? Accepteert hij wel dat je al kinderen hebt? En kan hij wel leuk met ze omgaan? Het is een grote stap om weer te gaan daten, maar je ..