Op deze website kunnen enkele uitgaande links affiliate links zijn. Dit betekent dat wanneer je via zo'n link iets bestelt of je aanmeldt bij de (dating)site waar je op terechtkomt, ik als eigenaar van de website een commissie ontvang als dank voor de bezoeker. Deze commissie kan een vast bedrag zijn of een percentage van je aankoop.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze affiliate links geen extra kosten met zich meebrengen voor jou als bezoeker. Het bedrag dat je betaalt blijft hetzelfde, of je nu via de affiliate link of rechtstreeks naar de website gaat. De commissie die ik ontvang, wordt betaald door de adverteerder als een vorm van vergoeding voor het doorverwijzen van klanten.

De statistieken en bedragen met betrekking tot de commissies worden bijgehouden door advertentienetwerken zoals Daisycon, Awin en Tradetracker. Deze netwerken zorgen ervoor dat de transacties correct worden gevolgd en dat de commissies nauwkeurig worden berekend. Dit stelt mij in staat om de inkomsten van mijn website te genereren en de inhoud gratis toegankelijk te houden voor mijn bezoekers.

Ik waardeer het vertrouwen dat je hebt in mijn website en de keuze om eventueel via de affiliate links aankopen te doen. Jouw steun stelt mij in staat om de website te onderhouden en verder te ontwikkelen, zodat ik waardevolle inhoud kan blijven bieden.