dating Limburg

Dating LimburgHet is niet voor niets dat het Limburgsymbool uit een rood hart bestaat. Het is de Vlaamse provincie waar de liefde opbloeit tussen twee alleenstaanden tijdens een fietstocht door pittoreske dorpjes als Hasselt en Sint-Truiden of tijdens een voorstelling op het straattheaterfestival. Geniet van de Limburgse gastvrijheid en geniet van elkaar.

Ben je op zoek naar een leuke partner uit Limburg ? Wij kunnen je melden dat er genoeg leuke vrouwen en mannen uit Limburg staan ingeschreven op diverse datingwebsites. Deze datingwebsites hebben we voor jou op een rijtje gezet en tevens kun je reviews van leden van deze datingwebsites lezen.

Datingsites Limburg

Wil je in contact komen met een nieuwe datingpartner in Limburg ? Schrijf je dan gratis in bij de verschillende datingwebsites die we voor jou hieronder hebben geselecteerd, je hebt dan gegarandeerd contact met een andere leuke single uit Limburg.

Relatieplanet
Relatieplanet
252 vrouwen in Limburg tussen de 18 en 30 jaar
335 vrouwen in Limburg tussen de 30 en 40 jaar
317 vrouwen in Limburg tussen de 40 en 50 jaar
227 vrouwen in Limburg tussen de 50 en 60 jaar
83 vrouwen in Limburg boven de 60 jaar

717 mannen in Limburg tussen de 18 en 30 jaar
891 mannen in Limburg tussen de 30 en 40 jaar
700 mannen in Limburg tussen de 40 en 50 jaar
503 mannen in Limburg tussen de 50 en 60 jaar
181 mannen in Limburg boven 60jaarWebsite openen Meer informatie

Meetplaza Limburg
Meetplaza Limburg
MeetPlaza is een dating site en bevat vrijgezellen en alleenstaanden uit Limburg, dewelke op zoek zijn naar een nieuwe partner om een relatie te starten, vriendschap te sluiten of om activiteiten te delen. Vind vrijgezellen in Limburg en omgeving via MeetPlaza. Alle mannen en vrouwen zijn op zoek naar de partner van hun leven. Ben jij ook op zoek naar een partner of een goede vriend(in)? Plaats ook uw profiel vandaag. Single mannen ontmoeten in Limburg of single vrouwen ontmoeten in Limburg voor een spannende date, doe je hier. Daten en een partner zoeken en vinden kan binnen 1 minuut !

Ga naar Meetplaza Limburg


Website openen Meer informatie

Smartvibes Hasselt
Smartvibes Hasselt
SmartVibes Hasselt organiseert heel wat activiteiten voor singles in Vlaanderen. Zo zijn er onder meer de singles feestjes en uiteraard ook de klassieke speeddates.

Regelmatig speeddate events in Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Geel, Brugge, Ninove en Mechelen

Bekijk de event calender


Website openen Meer informatie

Stedendating Hasselt
Stedendating Hasselt
Deze datingsite biedt u de mogelijkheid om aan te geven in welke stad u woont waarna u automatisch in contact wordt gebracht met andere leuke mensen uit uw stad.

Wanneer u gewoon op zoek bent naar een leuke vriendschap of misschien wel een vaste relatie en u dat graag wil doen met iemand van uw eigen stad is dit natuurlijk bijzonder interessant.


Website openen Meer informatie

Tesamen Hasselt
Tesamen Hasselt
Tesamen Hasselt is een uitzondering in de datingwereld. Een concept dat we ook in andere landen niet vaak tegenkomen. Tesamen vwz is namelijk niet commerciëel en opgezet door het echtpaar Marijke van Wezer en Peter Menu, vanuit het verlangen mensen gelukkig te maken met een nieuwe relatie.

Ga naar Tesamen Hasselt


Website openen Meer informatie