dating Leuven

Slechts 20 minuten van de hoofdstad vandaan bevindt zich een schilderachtige stadje. Leuven is de stad om een lief te zoeken! Hier kunnen u en uw datingpartner heerlijk ronddwalen door de smalle kronkelende steegjes of een bezoek brengen aan de oudste katholieke universiteit van Europa. Elkaar beter kennen tijdens een vers getapt biertje van de al eeuwen bestaande brouwerij Artois is ook een leuke optie.

Leuven telt ruim 40 000 singles. Volgens de cijfers van het stadsbestuur woont maar liefst 41% van de bevolking alleen. De universiteit is een belangrijke aantrekkingspool voor de stad. Net zoals de spin-offs en reserchcentra die meezorgen voor een constante aanvoer van nieuwe inwoners. In combinatie met alle activiteiten en bezienswaardigheden die Leuven te bieden heeft, is dating Leuven het perfecte startpunt voor het vinden van een partner.

Een leuke date in de regio Leuven vinden kan vrij eenvoudig. Er zijn diverse regio datingsites die dating Leuven aanbieden. Deze datingsites geven je de mogelijkheid om een geschikte date te vinden.

Stedendating Leuven

Wie weet loopt het uit tot een date en ga je gezellig met elkaar iets drinken in één van de vele toffe cafés in Leuven. Naast deze cafés zijn er ook vele romantische restaurants in Leuven aanwezig om een keer gezellig samen iets te gaan eten.

Ben je meer van de romantische wandelingen door parken, dan ben je in Leuven uiteraard ook op het juiste adres. Er zijn diverse parken in Leuven waar je samen met je date kan wandelen en elkaar zo beter kan leren kennen.

Speeddating Leuven

Leuven is een stad met een rijke geschiedenis, maar blijft ook helemaal mee gaan met de tijd. Sinds enige tijd is het namelijk mogelijk om aan speeddating te doen in Leuven. Speeddating is een vorm van dating waarbij men in een korte tijd meerdere vrijgezellen ontmoet. Elke speeddate duurt niet langer dan zeven minuten.

Goede plek voor een eerste afspraak in Leuven.

Veel te weinig gekend en een bezoek overwaard is net buiten de ring van Leuven, naast de Tiense steenweg, De "Abdij van het Park". Op een domein van 42 ha ligt een van de best bewaarde abdijen van Europa.
De eerste date en je weet nog niet goed wat je allemaal moet vertellen en zoekt een manier om het ijs te breken ? Een trukje daarvoor is om je datingpartner uit te nodigen op een bedrijfsbezoekje. En waar anders dan bij een van de iconen van Leuven: de brouwerij Inbev. Leuven heeft aan romantiek zeker geen gebrek.
Interesse: Brouwerij-bezoek.

Schrijf je dan in bij deze datingwebsites die we voor jou hebben geselecteerd, je hebt dan gegarandeerd contact met een andere leuke single! Je vindt op deze datingsites ook mensen uit Herent, Oud-Heverlee, Kessel-lo, Lovenjoel, Kortenberg, Wijgmaal, Rotselaar en Haasrode, Tienen enz...

Citydate Leuven
Citydate Leuven
Speeddating is: Een gezellig avondje uit in een sfeervolle omgeving met singles van jouw leeftijd
Alle singles van 21j-56j zijn welkom

Regelmatig speeddate events in
* Café Theatre in de Opera van Gent,
* Grand Café Modeste, Wapenstraat 18, aan de Waalse Kaai in hartje Antwerpen!
* Café Leffe op de Bondgenotenlaan 20 in hartje Leuven!

Wees er snel bij, want ze zijn snel volzet - Kijk op hun event kalender !!


Website openen Meer informatie

Smartvibes Leuven
Smartvibes Leuven
SmartVibes organiseert heel wat activiteiten voor singles in Vlaanderen. Zo zijn er onder meer de singles feestjes en uiteraard ook de klassieke speeddates.

Regelmatig speeddate events in Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Geel, Brugge, Ninove en Mechelen

Bekijk hun event calender


Website openen Meer informatie

Stedendating Leuven
Stedendating Leuven
Deze datingsite biedt u de mogelijkheid om aan te geven in welke stad u woont waarna u automatisch in contact wordt gebracht met andere leuke mensen uit uw stad.

Wanneer u gewoon op zoek bent naar een leuke vriendschap of misschien wel een vaste relatie en u dat graag wil doen met iemand van uw eigen stad is dit natuurlijk bijzonder interessant.


Website openen Meer informatie

Meetplaza Leuven
Meetplaza Leuven
Vind vrijgezellen uit Leuven. Zowel vrijgezellen mannen uit Leuven als vrijgezellen vrouwen uit Leuven. Alleenstaanden uit Leuven zijn op zoek naar een partner voor contact, liefde, een afspraakje of een relatie. Vind alleenstaanden uit Leuven om online te daten of om te chatten met singles uit de regio Leuven: Stad Leuven, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal...

Ga naar Meetplaza Leuven


Website openen Meer informatie

Tesamen Leuven
Tesamen Leuven
Tesamen Leuven is een uitzondering in de datingwereld. Een concept dat we ook in andere landen niet vaak tegenkomen. Tesamen vwz is namelijk niet commerciƫel en opgezet door het echtpaar Marijke van Wezer en Peter Menu, vanuit het verlangen mensen gelukkig te maken met een nieuwe relatie.

Ga naar Tesamen Leuven


Website openen Meer informatie