dating Gent

Wist u dat Gent de ideale stad is voor vrijgezellen? Niet alleen het aantal inwoners in de bloemenstad is flink toegenomen de afgelopen jaren, ook het aantal singles. Met 52.000 alleenstaanden reikt het aantal ver boven het Vlaamse gemiddelde. In combinatie met alle activiteiten en bezienswaardigheden die Gent te bieden heeft, is dating in Gent het perfecte startpunt voor het vinden van een partner.

Stedendating Gent

Een leuke date in de regio Gent vinden kan vrij eenvoudig. Er zijn diverse regio datingsites die dating in Gent aanbieden. Deze datingsites geven je de mogelijkheid om een geschikte date te vinden.

Wie weet loopt het uit tot een date en ga je gezellig met elkaar iets drinken in één van de vele toffe cafés in Gent. Naast deze cafés zijn er ook vele romantische restaurants in Gent aanwezig om een keer gezellig samen iets te gaan eten.

dating Gent Ben je meer van de romantische wandelingen door parken, dan ben je in Gent uiteraard ook op het juiste adres. Er zijn diverse parken in Gent waar je samen met je date kan wandelen en elkaar zo beter kan leren kennen.

Speeddating Gent

Gent is een stad met een rijke geschiedenis, maar blijft ook helemaal mee gaan met de tijd. Sinds enige tijd is het namelijk mogelijk om aan speeddating te doen in Gent. Speeddating is een vorm van dating waarbij men in een korte tijd meerdere vrijgezellen ontmoet. Elke speeddate duurt niet langer dan zeven minuten.

Romantisch Gent

Waan u terug in de tijd bij een van de vele historische bezienswaardigheden in de betoverende stadskern. Als jonkvrouw en prins ronddwalen door een van de drie indrukwekkende oude torens die de stad rijk is: het Belfort uit de veertiende eeuw, de Sint- Baafskathedraal of de Sint-Niklaaskerk. Maar ook een simpele stadswandeling kan een uitstekende manier zijn om elkaar beter te leren kennen. Na de historie van de stad te hebben bezichtigd kunnen u en uw datingpartner genieten van een Gentse Strop in een van de vele kroegjes.

Hand in hand slenteren door de oude straten van de binnenstad, elkaar zwijmelend in de ogen kijken terwijl de jazz muzikanten op de achtergrond hun melodieën spelen of elkaar beter leren kennen op een rondvaart door de binnenwateren. Dating Gent heeft aan romantiek zeker geen gebrek

Schrijf je dan in bij deze datingwebsites die we voor jou hebben geselecteerd, je hebt dan gegarandeerd contact met een andere leuke single!

Citydate Gent
Citydate Gent
Speeddating is: Een gezellig avondje uit in een sfeervolle omgeving met singles van jouw leeftijd
Alle singles van 21j-56j zijn welkom

Regelmatig speeddate events in
* Café Theatre in de Opera van Gent,
* Grand Café Modeste, Wapenstraat 18, aan de Waalse Kaai in hartje Antwerpen!
* Café Leffe op de Bondgenotenlaan 20 in hartje Leuven!

Wees er snel bij, want ze zijn snel volzet !!


Website openen Meer informatie

Smartvibes
Smartvibes
SmartVibes organiseert heel wat activiteiten voor singles in Vlaanderen. Zo zijn er onder meer de singles feestjes en uiteraard ook de klassieke speeddates.

Regelmatig speeddate events in Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Geel, Brugge, Ninove en Mechelen

Bekijk de event calender


Website openen Meer informatie

Stedendating Gent
Stedendating Gent
Deze datingsite biedt u de mogelijkheid om aan te geven in welke stad u woont waarna u automatisch in contact wordt gebracht met andere leuke mensen uit uw stad.

Wanneer u gewoon op zoek bent naar een leuke vriendschap of misschien wel een vaste relatie en u dat graag wil doen met iemand van uw eigen stad is dit natuurlijk bijzonder interessant.


Website openen Meer informatie

Meetplaza Gent
Meetplaza Gent
Vind vrijgezellen uit Gent via Meetplaza. Zowel vrijgezellen mannen uit Gent als vrijgezellen vrouwen uit Gent. Alleenstaanden uit Gent zijn op zoek naar een partner voor contact, liefde, een afspraakje of een relatie. Vind alleenstaanden uit Gent om online te daten of om te chatten met singles uit de regio Gent: Stad Gent, Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Ledeberg, Gentbrugge, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde,...

Ga naar Meetplaza Gent


Website openen Meer informatie

Tesamen Gent
Tesamen Gent
Tesamen Gent is een uitzondering in de datingwereld. Een concept dat we ook in andere landen niet vaak tegenkomen. Tesamen vwz is namelijk niet commerciƫel en opgezet door het echtpaar Marijke van Wezer en Peter Menu, vanuit het verlangen mensen gelukkig te maken met een nieuwe relatie.

Ga naar Tesamen Gent


Website openen Meer informatie