dating Antwerpen

Dating Antwerpen Naar schatting ruim 80 000 singles in een stad met meer dan 450 000 inwoners. De kans is dus groot dat er iemand bij u in de buurt ook op zoek is naar een date. Wij kunnen je melden dat er genoeg leuke vrouwen en mannen uit Antwerpen staan ingeschreven op diverse datingwebsites. Deze datingwebsites hebben we voor jou op een rijtje gezet en tevens kun je reviews van leden van deze datingwebsites lezen.

De stad leeft, bruist en ademt energie uit. Voelen u en uw datingpartner zich thuis in deze grootstedelijke omgeving? Flirt met de ander terwijl u een Cosmopolitan drinkt in een cocktailbar, voel de chemie tijdens het dansen in een van de vele discotheken of test elkaars kennis tijdens een bierproeverij in de duizelingwekkende binnenstad. Schijnt de zon en is het tijd voor een zomerse date? Dan kunnen jullie de vonken over laten slaan tijdens de zonsondergang aan de Schelde. Ingrediƫnten: strand, drankje en elkaar.

Speeddating Antwerpen

Antwerpen is een stad met een rijke geschiedenis, maar blijft ook helemaal mee gaan met de tijd. Sinds enige tijd is het namelijk mogelijk om aan speeddating te doen in Antwerpen. Speeddating is een vorm van dating waarbij men in een korte tijd meerdere vrijgezellen ontmoet. Elke speeddate duurt niet langer dan zeven minuten.

Stedendating Antwerpen

Singles kunnen hun hart ophalen in de veelvoud aan horecagelegenheden waar u andere singles kunt ontmoeten. Tijdens de culturele- en culinaire festivals die door het hele jaar heen in Antwerpen plaatsvinden, kan iedere vrijgezel zich prima vermaken. Tegenwoordig vind je de leukste singles van Antwerpen op diverse datingwebsites.

Datingsites Antwerpen

Wil je in contact komen met een nieuwe datingpartner in Antwerpen ? Schrijf je dan gratis in bij de verschillende datingwebsites die we voor jou hieronder hebben geselecteerd, je hebt dan gegarandeerd contact met een andere leuke single uit Antwerpen.

Relatieplanet
Relatieplanet
537 vrouwen in Antwerpen tussen de 18 en 30 jaar
752 vrouwen in Antwerpen tussen de 30 en 40 jaar
765 vrouwen in Antwerpen tussen de 40 en 50 jaar
611 vrouwen in Antwerpen tussen de 50 en 60 jaar
254 vrouwen in Antwerpen boven de 60 jaar

1586 mannen in Antwerpen tussen de 18 en 30 jaar
1758 mannen in Antwerpen tussen de 30 en 40 jaar
1395 mannen in Antwerpen tussen de 40 en 50 jaar
925 mannen in Antwerpen tussen de 50 en 60 jaar
400 mannen in Antwerpen boven 60jaarWebsite openen Meer informatie

Meetplaza Antwerpen
Meetplaza Antwerpen
Vind vrijgezellen uit Antwerpen via Meetplaza. Zowel vrijgezellen mannen uit Antwerpen als vrijgezellen vrouwen uit Antwerpen. Alleenstaanden uit Antwerpen zijn op zoek naar een partner voor contact, liefde, een afspraakje of een relatie. Vind alleenstaanden uit Antwerpen om online te daten of om te chatten met singles uit de regio Antwerpen: Stad Antwerpen, Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem, Wilrijk...

Ga naar Meetplaza Antwerpen


Website openen Meer informatie

Stedendating Antwerpen
Stedendating Antwerpen
Deze datingsite biedt u de mogelijkheid om aan te geven in welke stad u woont waarna u automatisch in contact wordt gebracht met andere leuke mensen uit uw stad. Wanneer u gewoon op zoek bent naar een leuke vriendschap of misschien wel een vaste relatie en u dat graag wil doen met iemand van uw eigen stad is dit natuurlijk bijzonder interessant.


Website openen Meer informatie

Citydate Antwerpen
Citydate Antwerpen
Speeddating is: Een gezellig avondje uit in een sfeervolle omgeving met singles van jouw leeftijd
Alle singles van 21j-56j zijn welkom

Regelmatig speeddate events in Grand Café Modeste, Wapenstraat 18, aan de Waalse Kaai in hartje Antwerpen!

Wees er snel bij, want ze zijn snel volzet - Kijk op hun event kalender !!


Website openen Meer informatie

Smartvibes Antwerpen
Smartvibes Antwerpen
SmartVibes organiseert heel wat activiteiten voor singles in Vlaanderen. Zo zijn er onder meer de singles feestjes en uiteraard ook de klassieke speeddates.

Regelmatig speeddate events in Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Geel, Brugge, Ninove en Mechelen

Bekijk de event calender


Website openen Meer informatie

Tesamen Antwerpen
Tesamen Antwerpen
Tesamen Antwerpen is een uitzondering in de datingwereld. Een concept dat we ook in andere landen niet vaak tegenkomen. Tesamen vwz is namelijk niet commerciƫel en opgezet door het echtpaar Marijke van Wezer en Peter Menu, vanuit het verlangen mensen gelukkig te maken met een nieuwe relatie.

Ga naar Tesamen Antwerpen


Website openen Meer informatie