50plusmatch

50plusmatch is een datingsite speciaal voor Belgische senioren. U vindt er voornamelijk 50 plussers maar ook veertigers zijn er vertegenwoordigd. 50plusmatch.be is de grootste datingsite voor ouderen van Belgiƫ.

De abonnementen bij 50Plusmatch zijn:
€ 24,95 per maand, bij 1 maand + 1 maand cadeau    
€ 14,95 per maand, bij 3 maanden + 3 maanden cadeau        
€ 9,95 per maand, bij 6 maanden + 6 maanden cadeau  
Gebruik voor de promotie van de 50Plusmatch verdubbelactie de kortingscode: 'VAL016'.

 

België heeft momenteel ruim anderhalf miljoen singles, en in de hogere leeftijdscategorieën komen er hier steeds meer bij. 50 Plus dating is derhalve populair. Vooral het aantal weduwes en weduwnaars neemt toe, maar ook het aantal senioren dat nooit getrouwd is in hun leven is aan een opmars bezig. Het kan zomaar gebeuren dat u later in het leven toch niet meer samen bent met de liefde van uw leven. Of dat u gewoon nog niet degene hebt gevonden om uw dagen samen mee te door te brengen. Het kan een heel eenzaam gevoel geven, zeker wanneer het lijkt alsof iedereen om u heen gelukkig is met zijn partner. Gelukkig zijn er goede datingsites voor mensen boven de 50, zodat iedereen een goede match kan vinden. Deze datingsite voor senioren helpt deze mensen bij elkaar te brengen. Ben u een actieve 50 plusser en op zoek naar een gezellige date? Dan is deze site zeker wat voor u.

 

Wat maakt 50plusmatch.be anders dan andere datingsites?

 

De website van 50 Plus Match is, in vergelijking met andere datingsites, erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast onderscheid 50 Plus Match zich ook door het goed betaalbare tarief. Op die manier is de site gemakkelijk toegankelijk en ook het actief zoeken naar dates wordt op die manier aangemoedigd. Gratis lid zijn is tevens ook een optie, al worden de faciliteiten van de site dan wel erg beperkt.

 

Gratis vs. betaald membership

 

 

 

Mensen die gratis ingeschreven staan op 50 Plus Match, kunnen profielen bekijken en onbeperkt ingeschreven staan, maar hebben verder wel weinig faciliteiten. Alleen betalende leden kunnen interesseberichtjes sturen en contact leggen via de website. De gratis leden kunnen wel reageren op de berichtjes die zij krijgen, maar kunnen niet zien of ze hier reactie op krijgen. Om contact te leggen is het dus wel degelijk belangrijk om betalend lid te zijn. Dit gaat volgens een abonnement waarbij per maand of per periode wordt betaald.

 

 

Negatieve punten

 

Een punt dat vaak als negatief wordt ervaren op de website van 50 Plus Match, is het feit dat de regio’s waar mensen in geselecteerd worden erg groot is. Op het moment dat u dus zoekt naar leuke mensen die aan uw profiel voldoen, kan het dus alsnog zijn dat deze persoon helemaal niet zo dichtbij woont. Ook wordt er vaak opgemerkt dat er voornamelijk veel gratis leden zijn die toch niet zo veel faciliteiten hebben als betalende leden. Dit is voor betalende leden soms erg jammer. Ook wordt door sommigen opgemerkt dat er niet veel nieuwe aanwas is op de website, al is dit voor de meeste zoekprofielen toch al gauw een paar nieuwe leden per week. Ook zijn de meeste profielen van mensen die iets ouder zijn. Mensen die net tot de categorie 50+ behoren, vinden dus waarschijnlijk minder gemakkelijk een leuke partner via de site.

 

Positieve punten

 

Positieve punten zijn de goede man/vrouw-verhouding op de website, die ongeveer voor de helft uit mannen en de helft uit vrouwen bestaat. De vrouwen op de site zijn in de minderheid met 43%. De site wordt over het algemeen als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Het menu is overzichtelijk en mensen kunnen anoniem aantekeningen maken over interessante leden zodat ze niet telkens opnieuw hoeven te zoeken. Ook wordt het vaak als positief gezien dat er in zowel in groepjes kan worden gechat als één op één. Op die manier kan er dus op een laagdrempelige manier contact worden gelegd. Een gratis lid kan altijd reageren op een berichtje van een betalend lid. Dit wordt door betalende leden natuurlijk ook als erg positief ervaren. Daarnaast is het tarief van de website ook erg goed te doen volgens de leden. Dat maakt het dan ook aantrekkelijk om actief te zoeken via de website.

 

Eindbeoordeling

 

50 Plus Match biedt aan veel mensen een laagdrempelige manier om leuke andere single 50-plussers te leren kennen. Daarnaast wordt het tarief voor de website door de leden gezien als betaalbaar en dat is natuurlijk wel erg belangrijk. Zo kan iedereen betalend lid worden en actief zoeken naar een leuke match. Dit is voor betalende leden namelijk wel zo fijn en maakt het voor iedereen mogelijk om berichtjes te sturen en contact te leggen. Daarnaast is er een goede verhouding tussen mannen en vrouwen op de site en heerst er volgens de meeste leden een fijne en vriendelijke sfeer. Een nadeel is het feit dat er voornamelijk wat oudere 50-plussers te vinden zijn op de website. Bent u dus een actieve singles die al een tijdje tot de leeftijdscategorie 50+ behoort, dan is 50 Plus Match een zeer goede manier om die leuke partner waar u al een tijd naar op zoek bent, dan eindelijk te vinden.


Website 50plusmatch openen

50+ dating | 60+ dating | gepensioneerden | hoger opgeleiden | liefde | ouderen | senioren | vijftigers | Vijftigjarigen | vijftigplussers | weduwes | weduwnaars | zestigers

Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Bij het TROS consumentenprogramma Radar kreeg 50plusmatch de hoogste beoordeling in de categorie datingsites voor ouderen.Website 50plusmatch openen