123sexmatch

De naam van deze datingsite spreekt natuurlijk voor zich en laat dan ook werkelijk niets aan de verbeelding over. Toch zullen velen zeker een warm gevoel aan deze site overhouden. De datingsite wil ervoor zorgen dat je als liefhebber niet veel moeite hoeft te doen om een spannende date te regelen. Zo zou je als je een beetje ervaren bent met online dating in een drietal stappen een match kunnen hebben.

Hoe ver je met deze match gaat, bepaal je vervolgens helemaal zelf. Je bent dus vrij in het regelen van afspraken via deze site, want dat is hier het einddoel. Of het daarbij gaat om een eenmalig avontuurtje om jezelf te ontdekken of een zwoele vrijpartij, dat heb je zelf in de hand. Daarmee is meteen duidelijk dat het hierbij gaat om het regelen van een echte afspraak op de korte termijn. Als dat je doel is, dan is deze site voor jou uiterst geschikt en kan je hier zeker je ei kwijt.

 

Wat maakt 123sexmatch.be anders dan andere datingsites?

 

Ook over deze datingsite zijn wisselende berichten te lezen op het internet. Vele persoonlijke reviews hiervan zijn negatief, maar dat is logisch. Wanneer mensen klachten hebben, zullen zij dit eerder uitspreken dan dat ze een succesverhaal delen. Toch zijn er ook positieve berichten gaande op het internet over 123sexmatch. Zo is men erg te spreken over de mogelijkheid tot een video-chat. Dit is voor mensen een soort van laatste stap voordat ze daadwerkelijk met iemand af durven spreken. Op deze manier kunnen ze de persoon daadwerkelijk zien en horen en is interactie op een spannende manier makkelijker.

Daarnaast is de website volgens vele reviewers erg veilig. Er wordt veel gecontroleerd op de profielen en je kan zelf bepalen in hoeverre je profiel anoniem is. Daarbij wordt het wel aangeraden om een foto bij je profiel te zetten, omdat veel mensen hier op zoeken. Direct nadat je je hebt aangemeld op de site en een profiel hebt aangemaakt, is het dan ook mogelijk om met verschillende mensen het gesprek aan te gaan op zoek naar die spannende date. Daarbij komt dat je meteen vanaf het begin al veel verzoeken krijgt, waardoor je weet dat er een groot aantal mensen op de site actief is.

 

Gratis vs. betaald membership

 

 

Het aanmelden op deze datingsite is geheel gratis. Dat geldt overigens voor de meeste datingsites. Op het moment dat je echt berichten in grote aantallen wilt gaan sturen en merkt dat je je op de website wel kan vermaken, zal je moeten betalen. Pas dan kan je echt actief en vooral ook effectief contacten leggen. De opties voor een gratis lid zijn namelijk redelijk beperkt en blijven voor het grootste deel slechts bij het bekijken van profielen en met name ook bij het bekijken van de foto’s.

 

 

Negatieve punten

 

Het is aan te raden om eerst eens op deze datingsite te kijken of hij je bevalt. Dit is namelijk geheel gratis. Op het moment dat je je aanmeldt, zijn er ook nog gratis opties, maar voor de meeste vormen van interactie en contact zal je moeten betalen. Hierbij moet je je zeker gewaarschuwd voelen voor eventuele fictieve ofwel neppe profielen. Vele reviewers van deze site spreken namelijk van oplichting. Natuurlijk zijn niet alle profielen op de website fictief, maar je moet er zeker rekening mee houden.

Een ander nadeel van deze site is het feit dat er veel meer mannen op de website aanwezig zijn dan vrouwen. Dit verschil komt de interactie niet ten goede, omdat de meeste mannen natuurlijk op zoek zijn naar een spannende vrouw voor een leuke date. Of je als man dus veel reacties op je berichten kan verwachten, zal van verschillende factoren afhankelijk zijn. Wanneer je nog niet hebt betaald, krijg je soms al aanzoeken voor contact. Wanneer je echter hebt betaald, schijnt dit aantal reacties enigszins terug te lopen.

 

Positieve punten

 

Naast de negatieve punten zijn er natuurlijk ook een aantal zaken die deze website uniek en zeker ook de moeite waard maken. Er zijn namelijk niet veel datingsites die meteen zo concreet zijn over het einddoel van een spannende date. Hierbij laat men niets aan de verbeelding over. Ook de website zelf ziet er erg aantrekkelijk uit. De foto’s lijken op zijn minst realistisch (op enkele duidelijke fictieve profielen na). Hierdoor krijg je al snel een gevoel dat je gaat vinden wat je zoekt. De website is bovendien makkelijk te bedienen en wordt constant van mooie nieuwe foto’s voorzien.

 

Eindbeoordeling

 

Als we alle positieve en negatieve punten samenvoegen, komen we tot een eindbeoordeling die gematigd positief is over de site. Wanneer dit in een cijfer uitgedrukt moet worden, geven onze reviewers gemiddeld een 5,7. Dit komt enerzijds doordat er vele fictieve profielen op de website actief zijn, waardoor je als gebruiker veel moeite moet doen om op zoek te gaan naar de juiste match. Wanneer dit eenmaal gelukt is, zal dat echter ook als een bevrijding voelen en zijn er zeker dates mogelijk. Bovendien draagt de communicatie op de website, de aantrekkelijke foto’s, een prettig design en de mogelijkheid tot een video-chat bij aan het totaal van een voldoende.


Website 123sexmatch openen
Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.Website 123sexmatch openen